Isgamers Forum  

بازگشت   Isgamers Forum > به isgamers.com خوش آمديد > ما و شما > انتقادات و پيشنهادات شما از ما

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
قدیمی دیروز, 10:50 AM   #271
PHOENIX
مدیر بخش iPhone / iPad / iPod

PHOENIX آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza-X360 نمایش پست ها
آقا من دير پست ها رو خوندم و ديگه قصد ادامه ندارم . اما آقا ي محترم كه ميگي من براي اين فروم چه كردم . بايد عرض كنم بحث ما ارتباط با صفحه ي اصلي سايت بود نه كم كاري بنده . مسئله ي بعدي اين كه من براي اين انجمن از صبح تا شب نقد ، مقاله ، پيش نمايش ، آموزش و ... بذارم براي من و شما و ديگران ميشه صفحه ي اصلي سايت.
مسئله ي بعدي اين كه شما ميگي" تمام كار مطالب سايت رو مديران دارن انجام ميدن " لطفا بگيد بخشي از كار مطالب انجمن رو مديرا دارن انجام ميدن"

چشم ، از اين به بعد من به جاي اينكه بيام و واقيت رو بگم ميام و به پيشرفت انجمن كمك مي كنم. تا همگي بي خيال صفحه ي اصلي بشيم.

ببخشيد كه بحث رو ادامه دادم اما چاره اي نبود.
بله در این مورد حق با شماست من زیاده روی کردم دیشب و از شما عذر می خوام.صفحه اصلی هم می تونه مطالبش از داخل انجمن انتخاب بشه پس من یا شما می تونیم با نوشتن مطلب به پربارتر شدن صفحه اصلی کمک کنیم.در هر حال ممنون از انتقاداتتون

paul adelstein

PHOENIX هم اکنون آنلاین است.  
اعضای رو به رو به خاطر مطلب مفيد PHOENIX از ايشان تشكر كرده اند:
قدیمی دیروز, 12:50 PM   #272
mo_ma198

mo_ma198 آواتار ها

سلام به همگی
این که این فروم مشکلاتی داره من هیچ شکی توش ندارم و اینکه انتقاد می تونه مشکلات رو نشون بده رو هم من هیچ شکی توش ندارم . من مطمئنم که تمامی مدیرا در جریان مشکلات هستن و تلااششون رو هم دارن می کنن . و اینکه بچه ها دارن انتقاد می کنن هم چیز خوبیه اما اون چیزی که من از 3 صفحه ی قبل تا حالا متوجه شدم اینه که اون صمیمیت و هماهنگی که باید بین بچه های فروم باشه خیلی کم رنگ شده یا اصلا وجود نداره . من می گم که برای یه مدت هم که شده دست از انتقاد برداریم (با اینکه خودم هم انتقاد زیاد دارم) چون همون جوری که گفتم مدیران در جریان مشکلات هستن و اینهمه انتقاد چیزی جز تخریب انجمن به بار نمی اره . من می گم که هر کسی بیاد تو یه پست تمامی پیشنهاد هایی که به نظرش می رسه (که البته به نفع بچه ها و انجمن هم باشه) رو بیان کنه و بعد ببینیم که اکثر بچه ها روی چه مواردی (مشکلاتی) مشترکن و اون مشکلات اول از همه حل بشن تا جو انجمن به حالت اولش برگرده.
برای شروع من خودم همون پیشنهاد هایی که تو پست قبلیم دادم رو یه بار دیگه مطرح می کنم:
برخورد با مدیران ومسئولین کم کار
برخورد با اسپمر ها
سخت گیری بیشتر برای ایجاد تاپیک
ایجاد یک قسمت برای تبلیغات (به منظور درامد زایی برای سایت و انجمن) و تاسیس فروشگاه برای انجمن
فعال شدن قابلیت شخصی سازی پروفایل شخصی برای همه
فعلا

برترین نسخه ی call of duty تا به حال
call of duty black ops
برای دیدن کامل ترین مجموعه ی اطلاعات ( عکس پیش نمایش باکس شات ) از این ابر بازی به اینجا سر بزنید
mo_ma198 آنلاین نیست.  
تعداد 6 نفر به خاطر پست مفيد كاربر mo_ma198 از ايشان تشكر كرده اند
قدیمی دیروز, 01:15 PM   #273
PHOENIX

PHOENIX آواتار ها

نقل قول:
سلام به همگی
این که این فروم مشکلاتی داره من هیچ شکی توش ندارم و اینکه انتقاد می تونه مشکلات رو نشون بده رو هم من هیچ شکی توش ندارم . من مطمئنم که تمامی مدیرا در جریان مشکلات هستن و تلااششون رو هم دارن می کنن . و اینکه بچه ها دارن انتقاد می کنن هم چیز خوبیه اما اون چیزی که من از 3 صفحه ی قبل تا حالا متوجه شدم اینه که اون صمیمیت و هماهنگی که باید بین بچه های فروم باشه خیلی کم رنگ شده یا اصلا وجود نداره . من می گم که برای یه مدت هم که شده دست از انتقاد برداریم (با اینکه خودم هم انتقاد زیاد دارم) چون همون جوری که گفتم مدیران در جریان مشکلات هستن و اینهمه انتقاد چیزی جز تخریب انجمن به بار نمی اره . من می گم که هر کسی بیاد تو یه پست تمامی پیشنهاد هایی که به نظرش می رسه (که البته به نفع بچه ها و انجمن هم باشه) رو بیان کنه و بعد ببینیم که اکثر بچه ها روی چه مواردی (مشکلاتی) مشترکن و اون مشکلات اول از همه حل بشن تا جو انجمن به حالت اولش برگرده.
برای شروع من خودم همون پیشنهاد هایی که تو پست قبلیم دادم رو یه بار دیگه مطرح می کنم:
برخورد با مدیران ومسئولین کم کار
برخورد با اسپمر ها
سخت گیری بیشتر برای ایجاد تاپیک
ایجاد یک قسمت برای تبلیغات (به منظور درامد زایی برای سایت و انجمن) و تاسیس فروشگاه برای انجمن
فعال شدن قابلیت شخصی سازی پروفایل شخصی برای همه
فعلا
سلام به شما دوست عزیز و ممنون از پستتون.در مورد پیشنهاد های شما من هم تقریبا با شما موافقم ولی مورد یکی مانده به آخر کمی هزینه نیاز داره (مخصوصا تاسیس فروشگاه) که فکر کنم لان در شرایطی نباشیم که بتونیم همچین کاری رو انجام بدیم.
در مورد نظارت بر کار مدیران ناظرین سایت مسئول هستند و شما می تونید هر موردی را که دیدید به آنها گزارش کنید . در مورد سخت گیری بیشتر برای تاپیک بد نیست برای هر بخش قوانین جدیدی نوشته بشه و همچنین در بخش های خیلی مهم نیاز به تایید پست باشه که اگه اینجوری باشه که خیلی خوب میشه.در برخورد با اسپمر ها تا الان کوتاهی صورت نگرفته و حتی چند مورد بن هم شده اند ولی چشم از این به بعد مدیران سعی بیشتری در این امر خواهند کرد

ممنون

paul adelstein

اعضای رو به رو به خاطر مطلب مفيد PHOENIX از ايشان تشكر كرده اند:
قدیمی دیروز, 10:38 PM   #274
PHOENIX

PHOENIX آواتار ها

خوب یه جمع بندی از انتقادات بکنیم و به بررسی و رفع اونها بپردازیم:

1-(مهمترین مورد): صفحه اصلی سایت درست بشه
2- به کاربران اسپمر اخطار داده بشه و باهاشون به شدت برخورد شه
3-در ایجاد تاپیک دقت شود و مدیر ها هم سعی کنند که با مطالعی دقیق
4-نظارت بر روی کار مدیران و بررسی عملکرد آنها
5- ویرایش پروفایل به شکل دلخواه(حتما بررسی شود)
6-تبلیغات
7-رقابت با بی سی
8-عنوان های کاربری و دقت در اعطای درجه ..
فعلا همین ها بودند اگه چیزی از قلم نیفتاده باشه
آقایان مدیران ، ناظران ، مدیران انجمن و مدیران ارشد لطفا به این موارد رسیدگی کنند
ضمنا دوستان من که در این چند صفحه جواب دادم کاره ای نیستم فقط سعی در حفظ نظم این بخش داشتم پس اگه کسی از پستهای من ناراحت شده منو ببخشه چون از قصد نبوده
از دوستان عزیز هم تقاضا داریم که دیگه در مورد این موارد انتقادی نکنند چون سعی در رفع آنها داریم.اگر انتقادی به جز این 8 مورد بو مطرح کنید
با تشکر

paul adelstein

ویرایش توسط PHOENIX : دیروز در ساعت 11:09 PM.
تعداد 5 نفر به خاطر پست مفيد كاربر PHOENIX از ايشان تشكر كرده اند
قدیمی امروز, 12:50 AM   #275
卍Sina卍
Armin Van Buuren_Mirage

卍Sina卍 آواتار ها

با توجه به اظهارات و بیانیات دوستان لازم دیدم به ذکر نکاتی بپردازم و مواردی رو برای دوستان روشن کنم!

قبل از هر چیز سوالی که در ذهن خیلی ها نقش بسته و اون اینکه همه میگن چرا سيمز47 دوباره راه اندازي نميشه و به فرم قبل بر نمي گردين! اصلا چرا اصلا سيمز 47 رو بستين و ...!!؟!!

سيمز47 يه وب رويايي بود و ما به اين راحتيا نه فراموشش ميکنيم نه بيخيالش ميشيم! اما چرا در حال حاضر در دسترس نيست؟! ما در حال حاضر تمرکزمون بر روي صفحه ي اصلي سايت ISgamers هست و قرار بود تمامي مطالب از خبر و پیش نمایش بازیها گرفته تا مطالب تخصصي سخت افزاری و تاريخچه ي بازيها در صفحه ي اصلي قرار بگيره اما به اين خاطر که نميخواستيم سيمز47 رو کنار بزاريم و مورد انتقاد بي شمار طرفداران قرار بگيريم و این وب برای همیشه به دست فراموشی سپرده بشه اومديم و نسخه ي ناقد سيمز 47 رو بصورت ازمايشي به راه انداختيم و قرار شد که فقط و فقط در نسخه ي ناقد مطالب تحليلی و نقد و برسي بازي ها و کلا نقد و انتقاد در مورد گيم رو بزاريم!(تقسیم بندی مطالب بین صفحه ی اصلی ISg و وب سیمز47 نسخه ی ناقد: مطالب تحلیلی و نقد و انتقاد مختص نسخه ی ناقد, مطالب غیر تحلیلی مختص صفحه ی اصلی ISg) اما پس از مدت کوتاهي نسخه ي ناقد نيز کنار رفت و سيمز47 دوباره تعطيل شد! چرا که براي بروز رساني نسخه ي ناقد سيمز47 و نوشتن مطالب تحلیلی نياز به دو نويسنده مجزا با دو نقد با ذکر جزييات و نکات خاص و ویژه ای بود و متاسفانه همونطور که ميدونيد به علت فقدان نويسنده و کادر تحريريه و علي الخصوص گرفتاري ها و غيبت هاي مکرر امين! که قادر به بروز رسانی سریع وب نبود نمي شد زياد روي اين نسخه ي ناقد تمرکز کرد و امين خودش اين بخش رو بدون مشورت و هماهنگي با ما بست! اما این بسته شدن موقتی خواهد بود و مطمئن باشید در اینده زمانی که بیشتر مشکلات و حواشی انجمن فیصله پیدا کرد و به اتمام رسید و به امید خدا صفحه ی اصلی ISgamers نیز تاسیس شد ان موقع نیز میتوان امیدوار به بازگشت سیمز47 خواهیم بود!

هیچ وقت نمیتوان سیمز47 با محبوبیتی وصف ناشدنی,بیش از هزاران مطلب مختلف,منحصر به فرد و مفصل گیمی و البته قسمت های کامنت پر چالش! و پر از حواشی رو فراموش کرد!

سیمز 47 باز خواهد گشت! .............اینده!!

.............

در رابطه با صفحه ی اصلی ISg و افتتاح اون هم متاسفانه من بی اطلاع هستم چون بیشتر کارهای اون بر عهده ی دوست عزیزمون Elendil هست و من امیدوارم که هر چه زودتر شاهد به ثمر نشستن زحمات این عزیز و بازگشایی صفحه ی اصلی باشیم
.........

مورد بعدی اینکه خيلی از دوستان اومدن و گفتن شما ادعا کردید که ما در سطح BC هستيم! ما کِي چنين حرفي زديم؟! ما هيچ وقت هيچ ادعايي نداشتيم! گروه ISg و سیمز47 هيچ وقت ادعاي برتر بودن,تک بودن,منحصر به فرد بودن,اولين يا برترين بودن رو نداشت! دوستاني که هميشه با سيمز همراه بودند شعارهاي سيمز47 و حرفهايي که امين در اين رابطه ميزد رو خوب يادشونه و ميدونن من چي ميگم! ما براي همه ي گروههای و انجمن های گیمی ارزوي موفقيت ميکنيم و با هيچ گروهي هم کينه يا دشمني نداريم.ما هدف خودمون رو داريم و اونا هم هدف خودشون رو! در حال حاضر و با شرایط فعلی ما بهتره کسي رو با ما قياس نکنيد!

مورد بعدی در رابطه با مجتبی بود که با وجود حواشی و مشکلات زیادی که ما با این فرد داشتیم هنوز هم میبینیم که در جای جای وب ازین فرد طرفداری هایی صورت میگیره!

اون دوستانی که میگن ایشون باعث پیشرفت سیمز بود و بروز رسان سیمز47 بود و دست تنها همه رو حریف بود!! بهتره بدونن که اگر بخواییم کارهای خوب و مثبت مجتبی و کارهای بد اون رو در دو کفه ی ترازو قرار بدیم و اونا رو با هم بسنجیم اون سمتی از ترازو که کارهای بد ایشون در اون قرار گرفته اند خیلی خیلی سنگین تر از کفه ی دیگر خواهد بود! ضمن اینکه نمیشه کارهای مثبت ایشون رو هم واقعا مثبت و خوب در نظر گرفت!!! نگارش مطالبی که چکیده و فشرده شده ی مطالب گوناگون سایتهای گیمی و مجلات مختلف فارسی زبان بودند ان هم به شیوه ی حرفه ای! نوشتن مقاله هایی پر از غلط های ویرایشی و نگارش(ایشون حتی جای فعل و فاعل رو هم نمیدونستن کجاست) و ..... از مثبت ترین کارهای ایشون برای سیمز47 به حساب میاد! حالا دیگه وای به حال فعالیت ها و کارهای منفی ایشون!!

دیگه به هیچ وجه در رابطه با مجتبی یا کارها و فعالیت های ایشون هیچ گونه پست یا مطلبی رو نفرستید که بدون هیچ گونه چشم داشتی پاک خواهند شد! این هم فقط برای رفع ابهام و روشن شدن موضوع برای اون دوستان تازه واردی بود که از اقدامات ایشون اطلاع نداشتند!

در مورد وظایف مدیریت,کاستی ها و کم کاری های کادر ارشد هم اقداماتی صورت گرفته و ازین به بعد گروه مدیریتی انجمن بیشتر تحت نظارت خواهند بود و فعالیت های انان زیر ذره بین خواهد بود و انشا الله فعالیت های مدیریتی در اینده قوی تر و با نظارت بیشتری خواهد بود

در رابطه با یک سری از مشکلات فنی انجمن هم که برخی دوستان اعتراض کرده بودند باید بگم که اکثر این مشکلات به سادگی و سهولت قابل رفع و برطرف شدن هستند اما در حال حاضر به علت بسته بودن یک سری قابلیت های مدیریتی و عدم دسترسی کادر ارشد به تمامی ابزارهای موجود ما قادر به رفع مشکلات نیستیم! باید تا بازگشت ادمین سایت کمی صبر و تحمل کنید.

اما طی این چند روزه ما حواشی زیادی در این تاپیک داشتیم و تاپیک انتقادات تبدیل به پربازدیدترین و خبرسازترین تاپیک این انجمن شده بود! برای اینکه مقداری از این حواشی و مشکلات دور شویم و بیش ازین وارد جزییات نشویم من این تاپیک رو چند روزی میبندم تا وضعیت اروم بشه و بعد ازین مدت دوباره این تاپیک باز خواهد شد و دوستان قادر به ارسال پست و انتقادات خودشون خواهند بود. فقط فراموش نکنید که هر انتقادی مفید نیست! انتقادی مفید و مثمر ثمر خواهد بود که یک انتقاد سازنده باشد!

در ضمن هر گونه پیشنهادی را در تاپیک مربوطه ی خودش یعنی " پیشنهادت شما به ISgamers" ذکر نمایید

با سپاس و تشکر از تمام دوستانی که به فکر انجمن خودشون هستند و با انتقادات مفید خودشون در این مدت به پیشرفت هر چه بیشتر انجمنشون کمک نمودند

*****پیروز و سربلند باشید*****

卍Sina卍 آنلاین نیست.  
تعداد 9 نفر به خاطر پست مفيد كاربر 卍Sina卍 از ايشان تشكر كرده اند
موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته

قوانین ارسال